Заповядайте в Mentor Resort

Прекрасно място за вашата почивка

Село Гайтаниново се намира в планински район, разположено е в югоизточните склонове на южен Пирин. Отстои на 17км югозападно от общинския център Хаджидимово и на 19км южно от град Гоце Делчев. През 2012 в землището на Гайтаниново е обявена защитена местност „Жингов бряст“ за опазване на редица растения като кристална ричия, тризъбест салеп и други. В селото са родени бележити личности като Димитър Мавродиев, Коста Сарафов, Филип Цветанов и други.

Mentor Resort е планински СПА-комплекс, съчетание на модерния лукс и удобства с планинския уют и спокойствие. Разположен е върху площ от 20 000 кв. м и предлага 10 луксозни двойни стаи, 4 делукс апартамента със спалня и всекидневна, 5 фамилни апартамента с по 2 стаи и 5 самостоятелни къщи. Всички помещения са с тераса, от която се разкрива чудесна гледка към планината. Всички стаи са оборудвани с плоскоекранни телевизори, кабелна телевизия, душ кабина. Делукс апартаментите разполагат и с вани, а фамилните апартаменти и самостоятелни къщи – с камина за допълнителен уют. В района на целия комплекс има безплатен WiFi.

Комплексът разполага с отлично оборудван СПА център: фитнес, джакузи, солариум, сауна и парна баня. На разположение на нашите гости е и ресторант с 60 места, лоби бар, огромен безплатен паркинг, собствен зоопарк и открит басейн с детски кът.  За любителите на спорта сме иградили и собствено футболно игрище с изкуствено осветление. Предлагаме и възможност за ползване на планински велосипеди.

Контакти

Адрес

гр. Гоце Делчев, с. Гайтаниново, ул. Стадиона 1

Електронна поща

Resortmentor@gmail.com

Настаняване

Всеки ден след 14 часа

Пишете ни

Чрез тази форма можете да ни пишете при допълнителни въпроси